Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 7. februāra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt asprātīgo amerikāņu detektīvu "Volstrītas vilks" ("The Wolf of Wall Street").

Filmas pamatā ir patiess stāsts par Džordanu Belfortu, kurš kļūst par vienu no veiksmīgākajiem brokeriem Volstrītā. Desmit gadus vēlāk viņa veiksmes impērija sāk brukt, un viņš tiek apsūdzēts spekulatīvos darījumos un finanšu mahinācijās.

Filma "Volstrītas vilks" uzņemta pēc Džordana Belforta autobiogrāfijām "The Wolf of Wall street" un "Catching the Wolf of Wall Street".

Tā jau izpelnījusies arī piecas nominācijas ASV Kinoakadēmijas balvai "Oskars". Tā nominēta kategorijās "Labākā filma", "Labākais režisors" (Mārtins Skorsēze), "Labākais aktieris" (Leonardo di Kaprio), "Labākais otrā plāna aktieris" (Džonas Hils), "Labākais adaptētais scenārijs". Turklāt di Kaprio jau ieguva "Zelta globusu", nominācijā "Labākais aktieris komēdijas vai mūzikla žanrā"

Oficiālais filmas "Volstrītas vilks" reklāmas treileris:

Filmas režisors ir Mārtins Skorsēze, bet galvenajās lomās spēlē jau minētie di Kaprio un Hils, kā arī Metjū Makkonahijs, Džons Favro, Margots Robijs, Spaiks Džonze un Džons Berntāls.

Filma "Volstrītas vilks" jau šobrīd tās veidošanā ieguldītos 100 miljonus ASV dolāru ir atpelnījusi ar uzviju. Līdz šā gada janvāra beigām tā bija ienesusi jau nepilnus 230 miljonus ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!