Foto: Publicitātes attēli
No piektdienas, 15. novembra, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt ASV un Lielbritānijas kopražojuma trilleri "Adovokāts" ("The Counselor").

Filmas sižets vēsta: veiksmīgs advokāts, kurš ir sasniedzis dzīvē savas karjeras virsotni un gatavojas laulībām, piekrīt kāda sena, ar kriminālo pasauli saistīta paziņas piedāvājumam nopelnīt.

Soli pa solim advokāts tiek iesaistīts narkobiznesā, kur valda "džungļu likumi", un viņa mierīgā dzīve vairs nekad neatgriezīsies ierastajās sliedēs.

Filmas 'Advokāts' oficiālais reklāmas treileris

Filmas režisors ir Ridlijs Skots, kurš šo filmu veidojis sadarbībā ar romāna "Kur sirmgalvjiem nav vietas" autoru Kormaku Makārtiju.

Skots tāpat zināms kā filmu "Svešais" ("Alien"), "Pa asmeni skrejošais" ("Blade Runner"), "Telma un Luīze" ("Thelma & Louise"), "Gladiators" ("Gladiator"), "Debesu valstība" ("Kingdom of Heaven"), "Amerikāņu gangsteris" ("American Gangster"), "Robins Huds" ("Robin Hood"), "Prometejs" ("Prometheus") un citu filmu režisors.

Lomās - Maikls Fasbenders, Kamerona Diasa, Penelope Krusa, Havjers Bardems un Breds Pits.

Filmas budžets ir 25 miljoni ASV dolāru, bet kopš filmas pirmizrādes 3. oktobrī tā atpelnījusi jau vairāk nekā 23 miljonus ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!