Foto: Publicitātes foto
No piektdienas, 31. oktobra, Latvijas kinoteātros sāk izrādīt ASV asa sižeta zinātniskās fantastikas filmu "Pamestie" ("Left Behind") ar Nikolasu Keidžu galvenajā lomā.
Filmas sižets vēsta: bez jebkāda iepriekšēja brīdinājuma pasaulē pazūd miljoniem cilvēku. Viss, kas pēc viņiem paliek, ir apģērbs vai mantas un visus pārņemošas neizskaidrojamas bailes.

Lidmašīnas krīt, glābšanas dienestu darbinieki pārguruši no milzīgā darba apjoma, ūdensapgādes tīkls applūdis, masveida nekārtības un laupīšanas. Neviens nespēj pateikt, kas notiek.

Reaktīvās lidmašīnas pilotam Reifordam Stīlam, ap kuru virmo filmas galvenie notikumi, viss notiekošais nozīmē to, ka viņam nepieciešams nomierināt pasažierus, kas krīt histērijā laikā, kad citi lidmašīnas pasažieri vienkārši izgaist.

Turklāt viņam jānosēdina bojātā lidmašīna situācijā, kad visās lidostās nolaišanās joslas ir pilnas ar degošām lidmašīnu atlūzām. Un vēl viņš ļoti vēlas pēdējo reizi runāt ar savu ģimeni.

Filmas "Pamestie" oficiālais treileris:

Filmas režisors ir Viks Ārmstrongs, bet galvenajās lomās spēlē Nikolass Keidžs, Čads Maikls Marejs, Kasija Tomsone, Nikija Vīlana, Džordina Sperksa un Lī Tompsone.

Filmas veidošanā ieguldīti 16 miljoni ASV dolāru, kas kopš filmas pirmizrādes ASV oktobra sākumā pagaidām vēl nav atpelnīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!