Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris Leonardo di Kaprio ir paziņojis, ka plāno ieturēt pauzi savā aktiera karjerā pēc divu gadu ilga aktīva darba, vēsta ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Trīsdesmit astoņus gadus vecais aktieris norādījis, ka savu brīvo laiku vēlas veltīt darbībai vides kampaņām. "Es esmu noguris. Tagad ieturēšu ilgu, ilgu pauzi. Es vēlos nedaudz uzlabot pasauli. Vēlos ceļot un palīdzēt darīt labu videi."

"Manas mājas jumts ir noklāts ar solārajiem paneļiem. Mana mašīna ir elektriska. Parasts cilvēks dienā nenobrauc vairāk par 50 kilometriem. Tas var tik darīts, izmantojot elektroenerģiju," komentējot savu lēmumu, teicis aktieris.

Di Kaprio šogad būs redzams ne vien nesen iznākušā režisora Kventina Tarantīno vesternā "Django Unchained", bet vēl divās filmās. Maijā uz kino ekrāniem parādīsies režisora Baza Lurmana filma "Lieliskais Getsbijs" ("The Great Gatsby"), kas ir Frensisa Skota Ficdžeralda 1925.gadā izdotās grāmatas ekranizācija. "Pēdējā" filma, kurā šogad būs redzams di Kaprio, ir Martina Skorsēzes "The Wolf Of Wall Street".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!