Foto: Kadrs no video (Disney)
Internetā izplatīts jaunākais filmas "Skaistule un briesmonis" ("Beauty and the Beast") treileris, kas iepazīstina ar vairākiem gaidāmās filmas brīnumainajiem varoņiem.

"Beauty and the Beast" ir jaunākā ekranizācija daudzu paaudžu iemīļotajam stāstam par mīlestību un draudzību. Publiskojot filmas treileri, tās veidotāji atgādina, ka filma tiecas saglabāt klasiskās vērtības, vienlaikus piešķirot jaunu skatījumu uz pazīstamiem tēliem un motīviem.

Filma vēsta par jaunās Bellas – gudras un īpaši daiļas sievietes – pieredzi noslēpumiem bagātā pilī, kurā viņu sagūsta briesmonis. Spītējot bailēm, Bella sadraudzējas ar pils apburtajiem iemītniekiem un iemācās saskatīt briesmoņa patieso – labo un sirsnīgo – dabu.

Galveno lomu jaunajā kinolentē spēlē amerikāņu aktrise Emma Vatsone, kas slavu iemantojusi, atveidojot vienu no vadošajām lomām Harija Potera sērijas filmās, kā arī Holivudā tapušos darbos. Tāpat filmā piedalās Jūens Makgregors, "Oskara" balvu saņēmēji Kevins Klains un Emma Tompsone un citi.

Filmas režisors Bils Kondons iepriekš ārzemju medijiem vēstījis, ka jaunā filma balstās 1991. gadā Disneja studijas ("The Walt Disney Studio") izdotajā animācijas filmā ar tādu pašu nosaukumu. Filmas pirmizrāde ASV gaidāma 2017. gada 17. martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!