No 10. novembra kinoteātros visā Latvijā būs skatāma Jāņa Norda jaunākā pilnmetrāžas filma – attiecību trilleris "Ar putām uz lūpām", kas tapis "Tasse Film". Mazliet vairāk nekā mēnesi pirms pirmizrādes publicēts filmas treileris sniedz ieskatu notikumos, ko izspēlē aktieri Vilis Daudziņš, Ieva Puķe un Raimonds Celms.

"Ar putām uz lūpām" ir attiecību trilleris. Tas stāsta par aktiera Viļa Daudziņa atveidoto Didzi – bijušo policistu un kaujas suņu treneri, kurš dažu dienu laikā nonāk neapskaužamā situācijā. Viņš tur aizdomās sievu (Ieva Puķe) par neuzticību, kamēr viņa mīļotie suņi inficējas ar kādu bīstamu slimību.

Līdzās labi zināmiem un pieredzējušiem aktieriem, pārliecinošā kino debijā sevi piesaka arī jaunā Nacionālā teātra jaunā zvaigzne Raimonds Celms.

"Ar putām uz lūpām" ir Latvijas, Lietuvas un Polijas kopražojums. Tā veidota pēc amerikāņu scenārista Meta Goseta darba "Origin of Species" motīviem.

Režisora Jāņa Norda otrā spēlfilma "Mammu, es tevi mīlu" guva plašu skatītāju atzinību Latvijas kinoteātros, ka arī tika apbalvota vairākos nozīmīgos pasaules kinofestivālos. 2014. gadā filma ieguva arī nacionālo kinobalvu "Lielais Kristaps" kā labākā spēlfilma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!