Foto: Publicitātes attēls
21. novembrī veiksmīgi noslēdzies kino recenziju konkurss, kurā portāls "Delfi.lv" sadarbībā ar "Kinoblogeri.lv" un "Visit Estonia" aicināja kino mīļus iesūtīt filmu recenzijas. Piecas labākās recenzijas tiks publicētas "Delfi.lv" un "Kinoblogeri.lv", bet galvenās balvas ieguvējam būs iespēja Tallinas Tumšo nakšu festivālu (Black Nights Film Festival, PӦFF) apmeklēt klātienē.

Galveno balvu – pilnībā apmaksātu trīs dienu braucienu uz Tallinas Tumšo nakšu filmu festivālu, īpašo filmu un svinīgās noslēguma ceremonijas apmeklējumu, laimējis Arnis Buka par recenziju filmai "Jodorowsky's Dune". Ar uzvarētāju par balvu saņemšanas kārtību sazināsies konkursa organizatori, rakstot uz konkursā norādīto e-pasta adresi.

Tāpat žūrijas komisijas atzinību guva Nataļja Konopļova, Ieva Augstkalna, Artūrs Zavgorodnijs un Elvita Rakštīte.

Tāpat portālos "Delfi.lv" un "Kinoblogeri.lv" aicinām sekot līdzi arī Arņa Bukas piedzīvotajam festivāla laikā!

Jau ziņots, ka Tallinas Tumšo nakšu festivāls notiek no 11. līdz 27. novembrim.

Festivāls šogad notiek jau 20. reizi un otro reizi tas nostājies vienā rindā ar Kannu kinofestivālu, Venēcijas, Sasebastianas un citiem, kopumā 15, pasaules kinofestivāliem, kurus starptautiskā producentu apvienība FIAPF akreditējusi kā A klases festivālus.

Atgādinām, ka festivāla konkursa programmā šogad ir iekļauta arī Viestura Kairiša filma "Melānijas hronika", kas Tallinā piedzīvoja savu starptautisko pirmizrādi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!