Foto: Publicitātes attēli
Pirmajā nedēļas nogalē – no 4. līdz 6. martam – Arvīda Krieva filmu "Dancis pa trim" ir noskatījušies 4083 skatītāji, tā liecina kinoteātru apkopota informācija.

Filma tiek izrādīta uz septiņiem ekrāniem – Kino "Rīga", "Cinamon", Kino "Rio" Ventspilī, Kino "Balle" Liepājā, Kino "Lora" Siguldā, Kino "Gaisma" Valmierā un Kino "80" Smiltenē.

Tuvākajās dienās "Dancis pa trim" izrādīšana sāksies kultūras namos visā Latvijā, savukārt no aprīļa sākuma tā tiks demonstrēta latviešu kultūras biedrībām desmit izrādīšanas vietās Lielbritānijā.

"Dancis pa trim" ir filma par jaunu cilvēku mīlestību, mīlas trīsstūri, kurā attiecības samezglojas uz karadarbības fona 1944./45.gadā Kurzemē. Darbība norisinās gan mūsdienās, gan Otrā pasaules kara laikā. Filmas centrā - latviešu ģenerāļa Kureļa kareivju traģēdija.

Filmas ir arī veltījums tās dalībniekiem, kas nesagaidīja pirmizrādi: operatoram Dāvim Sīmanim, aktieriem Leonīdam Loceniekam, Kristīnei Bēdelei un Mārtiņam Freimanim. Galvenajās lomās – Kristīne Nevarauska, Mārtiņš Freimanis, Jānis Vingris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!