Šī gada 23. novembrī ASV un 25. novembrī Lielbritānijā sāks demonstrēt jaunu biogrāfisko drāmu par leģendāro Holivudas aktrisi Merilinu Monro "My Week With Marilyn", raksta ārvalstu prese.

Filma ataino piecdesmito gadu nogali, kad Monro ieradās Lielbritānijā, lai kopā ar Laurensu Olivjē piedalītos viņa paša režisētās filmas "The Prince and the Showgirl" uzņemšanā. Tas vienlaikus ir arī medusmēnesis kopā ar jauno vīru dramaturgu Artūru Milleru. Kad Milleram nākas doties prom no Lielbritānijas, Merilina Monro pavada laiku kopā ar jauno režisora asistentu Kolinu Klārku. Viņa aizbēg no Holivudas rutīnas un slavas radītās spriedzes.

Filma veidota pēc divām Kolina Klārka vēlāk sarakstītām grāmatām.

Merilinas Monro tēlā iejutīsies aktrise Mišele Viljamsa, Kolinu Klārku atveidos Edijs Redmains, Laurenss Olivjē - Kenets Branags, bet Artūra Millera lomā – Dagrejs Skots. Filmā piedalās arī aktieri Emma Vatsone, Džūdija Denča un citi.

Filma pirmo reizi šogad plašākai publikai tika demonstrēta oktiobrī Ņujorkas filmu festivālā. Tai jau šobrīd tiek prognozēti panākumi dažādās balvu pasniegšanas ceremonijās, bet galvenās lomas atveidotāja Mišele Viljamsa tiek uzskatīta par vienu no kandidātēm uz "Oskaru" kategorijā Labākā aktrise galvenajā lomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!