Foto: Publicitātes foto
Interneta vidē publiskots kadrs no topošās skandalozā dāņu režisora Larsa fon Trīra jaunās filmas "Nymphomaniac", kur galvenās varones Džo loma uzticēta aktrisei Šarlotei Ginsbūrai, raksta ārvalstu prese.

Pēc līdz šim pieejamās informācijas, filmas sižetu veidos Džo atmiņas – viņa pārstāstīs savas dzīves spilgtākos notikumus, akcentējot seksuālos piedzīvojumus, kādam uz ielas satiktam svešiniekam, kuru atveidos zviedru aktieris Stellans Skārsgords.

Jaunajā Larsa fon Trīra filmā piedalīsies arī aktieri Uma Tūrmane, Šaia Labefa, Kristians Sleiters un Viljams Defo.

Filmas uzņemšana norisinājās pagājušajā gadā, no augusta līdz novembrim Vācijā un Beļģijā. Kā solījis Larss fon Trīrs, tiks sagatavotas divas filmas versijas – plašam skatītāju lokam un otra, "daudz atklātāka" filma.

Plānots, ka filma "Nymphomaniac" uz lielajiem ekrāniem nonāks 2013. gada maijā. Iespējams, filmas pirmā izrādīšana notiks 2013. gada Kannu kinofestivālā, kas norisināsies no 15. līdz 26. maijam. Tomēr oficiāla informācija par to vēl nav izskanējusi, turklāt Larss fon Trīrs 2011. gadā tika izziņots kā persona non grata Kannās, savu nacistisko izteikumu dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!