Foto: Kadrs no raidījuma

Ceturtdien, 11. septembrī, LTV1 plkst. 21:15 Latvijas jaunatklāšanas raidījumā "TE!" Gustavs Terzens un Marta Selecka dosies uz Kāla ezeru, lai sajustu to burvību, kas pamudina Latvijas mūzikas cienītājus augusta beigās doties agra rīta laivu braucienā uz peldošo Ezera skaņas skatuvi.

Dace Grimze ar "TE! Dara" ļausies jaunām izjūtām un kopā ar Dikļu pavāru Jāni Siliņu gatavos dāliju salātus un nogaršos ziedu sieru, kā arī viesosies pie dāliju audzētājas Ritas Zaļās, ielūkojoties tajā, kā skaistie rudens ziedi tiek audzēti un selekcionēti.

Pauls Timrots attapsies divu upju krustojumā un nonāks uz Latvijas garākās Rīgas ielas Līvānos, savukārt Māra Kampernova un "TE! Rīga" metīsies mūsdienu stila un dizaina tendenču izsekošanā galvaspilsētas noslēpumainajos modes gaiteņos.

"TE!" komanda apzina Latvijas vietējās vērtības, notikumus un cilvēkus, kā arī veicina LV apceļošanu visās gadalaika sezonās. Raidījumu "TE!" veido "VFS Films" sadarbībā ar Latvijas Vides aizsardzības fondu, "OlainFarm" un "Latvijas Mobilo Telefonu" (LMT). "TE!" atbalsta LTV, Latvijas Pasts, Tūrisma attīstības valsts aģentūra, "Latvijas Valsts meži", "Live Riga" un "Volvo". Par raidījumu informē radio "SWH", "IR", "Rīgas Viļņi", "DELFI".

Skatītāji "TE!" komandai var sekot līdzi katru ceturtdienu plkst. 21:15 uzreiz pēc "Panorāmas", ar atkārtojumiem tās pašas nedēļas sestdienās plkst. 11:00. Visas raidījuma epizodes var skatīties arī "VFS Films" mājaslapā


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!