Foto: AP/Scanpix

Aktieris Robins Viljamss, kurš pirmdien atrasts pakāries savās mājās Kalifornijā, pirms nāves stāstīja draugiem par nopietnām naudas problēmām un ārstēšanos no depresijas, vēsta "The Telegraph".

Lai gan aktieris bija slavens ar savām aktīvajām komēdijām, lielāko daļu dzīves viņš pavadīja, cīnoties ar alkoholismu, narkomāniju un depresiju.

Neilgi pirms nāves Viljamss vairākas nedēļas pavadīja kādā rehabilitācijas klīnikā. Pēc neveiksmīgās ārstēšanas viņš maijā pameta televīzijas šovu "The Crazy Ones".

Kāds aktiera draugs medijiem atklāja, ka vienīgais, par ko viņš varēja runāt, ir nopietnās naudas problēmas: "Robins bija dāsns pret saviem draugiem un ģimeni savu panākumu laikā. Viņš palīdzēja ikvienam, kam bija nepieciešama palīdzība." Viljamsa tuvinieks arī sacīja, ka vienā no pēdējām tikšanās reizēm Viljamss izteica sarūgtinājumu par to, ka viņam nepieciešams spēlēt lomas, kuras nevēlējās. Finanšu situācijas uzlabošanai aktierim nācās parakstīt vairākus līgumus ar televīzijas kanāliem un studijām.

Tiek ziņots, ka lielāko daļu savas naudas – 126 miljonus dolāru – viņš samaksāja savām divām bijušajām sievām par alimentiem, savukārt neilgi pirms nāves viņš centās pārdot savu 600 akrus lielo Kalifornijas rančo, ko Viljamss vairs nevarēja atļauties apmaksāt.

Viens no aktiera kaimiņiem paziņoja, ka dažas dienas pirms nāves viņš izskatījās "izmocīts un vārgs". Situācija bijusi tik dramatiska, ka Viljamss ķērās pie savas velosipēdu kolekcijas pārdošanas, lai iegūtu naudu. 

Lai gan finanšu problēmas Viljamsam sākušās pēc otrās laulības šķiršanās 2008. gadā, jau nākamajā gadā viņš izveidoja trastu fondu saviem trim bērniem – Zakarijai, Zeldai un Alanam, kuri ir attiecīgi 31, 25 un 22 gadus veci. Šādā veidā mantojumā viņš nodrošināja bērniem pakāpenisku naudas izmaksāšanu.

Jau vēstīts, ka amerikāņu aktieris Robins Viljamss pirmdien atrasts miris savās mājās Kalifornijā.

Viljamss bija viens no Amerikas iemīļotākajiem savas paaudzes komiķiem un viņam slava atnāca ar televīzijas komēdiju "Mork & Mindy".

1997. gadā viņš par otrā plāna lomu filmā "Good Will Hunting" ieguva "Oskaru".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!