Foto: Kadrs no video

Iespējams, televīzijas kanāls CNN ir sabojājis lielo gaidīšanas prieku, nejauši atklājot, ka šogad kategorijā "Labākais aktieris" prestižo "Oskara" balvu saņems Leonardo Dikaprio.

Televīzijas programma rādīja 86. Kinoakadēmijas balvas pasniegšanas ceremonijas sagatavošanas procesu, tostarp uzrakstu gravēšanu uz zeltītajām statuetēm, nejauši kadrā ietverot arī skaidru uzrakstu, kas liecina, ka Dikaprio saņems "Oskaru" kā "Labākais aktieris" par galveno lomu filmā "Volstrītas vilks".

Tiesa, daudzi televīzijas pārraides vērotāji joprojām nespēj noticēt, ka tas nav bijis tikai joks. Lielākā daļa uzskata, ka šādā veidā televīzija vēlējusies izjokot vērotājus, jo nevarētu taču būt, ka kāds ir "tik stulbs".

Amerikas Kinoakadēmija pēcāk norādīja, ka pilnīgi visi nominanti sākotnēji tiek iegravēti uz skulptūrām piestiprināmajām plāksnītēm, lai brīdī, kad statuetes jāpasniedz, tikai dažiem priviliģētiem žūrijas locekļiem būtu zināms, kurš balvu iegūs. To nezinot pat gravētāji. Līdz ar to esot tikai loģiski, ka uz vienas no šādām plāksnītēm ir arī Dikaprio vārds.

Līdz ar viņu balvai nominēti arī Kristians Beils, Brūss Derns, Čivetels Edžiofors un Metjū Makkonahijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!