Foto: Kadrs no filmas
Piedzīvojumu filma "Jurassic World" ("Juras laikmeta pasaule") ir kļūdām un neprecizitātēm "visbagātākā" starp Holivudas kinolentēm, kas uz ekrāniem nonākušas šovasar.

Kopš iznākšanas jūnijā kinolentes ienākumi no biļešu pārdošanas kinoteātros pārsnieguši 1,6 miljardus ASV dolāru (1,42 miljardus eiro). Tā ir trešā pelnošākā filma kino vēsturē.

Taču kino apmeklētāji tajā saskaitījuši vismaz 18 kļūdas un neprecizitātes, liecina vietnes "MovieMistakes.com" aptauja. To vidū ir pēkšņas frizūras maiņas, atpakaļejošs pulkstenis un ēnas, kas neatbilst ainās notiekošajam.

Tomēr tas ir daudz mazāk nekā 150 kļūdaini mirkļi 1993. gada "Jurassic Park" ("Juras laikmeta parks") kinolentē, kas aprakstīti "MovieMistakes.com" datubāzē.

Otrajā vietā ierindojas aktiera Arnolda Švarcenegera filma "Terminator: Genisys" ("Terminators: Genisys") ar desmit skatītāju pamanītām kļūdām. Savukārt supervaroņu kinolentē "Ant-Man" ("Skudrcilvēks") un postapokaliptiskajā piedzīvojumu filmā "Mad Max: Fury Road" ("Trakais Makss: Skarbais ceļš") katrā ir vismaz astoņas kļūdas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!