Foto: Publicitātes foto
Gaidāmā kinolente "Spectre" būs līdz šim dārgākā Džeimsa Bonda franšīzes filma, vēsta kino industrijas žurnāls "The Hollywood Reporter".

Raidorganizācijas CNN rīcībā nonākusi producentu kompānijas MGM prezidenta Džonatana Glikmana novembrī sūtītā e-pasta vēstule, ka filmas budžets esot lielāks par 300 miljoniem ASV dolāru (242 miljoniem eiro).

Filmu izplatīs kompānija "Sony Pictures".
Tas krietni pārsniedz iepriekšējās sērijas filmas "Skyfall" ("Operācija "Skyfall"") budžetu - 210 miljonus dolāru (170 miljonus eiro) pirms nodokļu atlaidēm.

"Mēs saprotam, ka filmā vajag turpināt dažās iepriekšējās kinolentēs iesākto, turklāt skatītājiem ir radušās gaidas, kuras mums jāpiepilda. Neskatoties uz to, mums vajag atrast veidu, kā samazināt izmaksas. Tas nenozīmē, ka mēs žēlosim naudu," piebilst Glikmans.

MGM prezidents ierosinājis vairākus taupības pasākumus, piemēram, nakts ainas filmēšanu Londonā, nevis Romā, cīņas ainā vilcienā izmantot mazāku vagonu skaitu un atteikties no mākslīgi izveidotas lietusgāzes noslēguma ainā.

Taču producente barbara Brokoli atbildes vēstulē kategoriski atteikusies samazināt vagonu skaitu, kā arī norādījusi, ka "Lielbritānijā nevar atrast tādu kapsētu vai villu".

Kā jau ziņots, kinostudija "Sony" piedzīvoja vērienīgu hakeru uzbrukumu, kā rezultātā tika publicēti privātas e-pasta sarakstes un sensitīvi dati par aptuveni 47 000 bijušo un esošo darbinieku.

Kinolentes "Spectre" uzņemšana sākās pirmdien britu kinostudijā "Pinewood Studios".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!