Foto: Publicitātes attēli

Arī šogad kinoteātris "Splendid Palace" katru sestdienu plkst. 12.00 aicina ģimenes ar bērniem uz dažādu animācijas filmu seansiem. 2020. gada 4. janvārī un 11. janvārī skatītājiem būs iespēja noskatīties pasaulē iemīļoto filmu bērniem "Ledus sirds 2", portālu "Delfi" informē "Splendid Palace" sabiedrisko attiecību vadītāja Laura Jansone.

Visu laiku skatītākās animācijas filmas "Ledus sirds" varoņi Anna, Elza, Kristofs, uzticamais ziemeļbriedis Svens un apburošais sniegavīriņš Olafs turpina savus piedzīvojumus jaunajā filmā. Šoreiz viņi ir spiesti pamest karaļvalsti un doties vēl tālāk uz ziemeļiem. Ceļojums draugus aizved pie seno leģendu pirmssākumiem un palīdz atklāt noslēpumus, kuri ir saistīti ar karaļvalsts pagātni. Tāpat filmiņas galvenie varoņi iepazīstas ar vairākiem jauniem draugiem, ar kuriem kopā tiek pieredzēti neaizmirstami piedzīvojumi.

Filma "Ledus sirds 2" dublēta latviešu valodā.

Lai mazie kino mīļotāji iejustos "Splendid Palace" mājīgajās telpās un ērti baudītu filmu, bērni kinoteātrī kopā ar vecākiem, vecvecākiem, māsām, brāļiem un draugiem ir gaidīti jau stundu pirms seansa. Šajā laikā ikvienam atnācējam ir iespēja radīt savu pasauli ar GIGI Bloks – būvēt savu spēļu kinoteātri, māju, pili, pilsētu vai kaut ko citu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!