Foto: Publicitātes foto
Aktieris Kits Haringtons, viens no "HBO" seriāla "Troņu spēles" ("Game Of Thrones") centrālajām zvaigznēm, devis mājienus par populārā seriāla lielā ekrāna versiju, portālu "Delfi" informēja "Acme Film".

Kompānijai "HBO" jau ir pieredze kino uzņemšanā, piemēram, seriāla "Sekss un lielpilsēta" filmas, kas kļuva par kases grāvējiem, un ir uzsākts darbs pie seriāla "Entourage" lielā ekrāna versijas veidošanas.

Lai arī pagaidām ziņas par "Troņu spēļu" adaptēšanu lielajam ekrānam nav oficiāli apstiprinātas, aktieris Kits Haringtons savas jaunā 3D piedzīvojumu eposa "Pompeji" ("Pompeii") prezentācijas pasākumā žurnālam "Variety" atklāja, ka "seriāls savā stilā un vērienā jau tagad līdzinās kino, tāpēc noteikti nevar izslēgt iespēju par kinofilmas uzņemšanu."

Britu izcelsmes jaunā zvaigzne Haringtons kopā ar aktieriem Emīliju Brauningu, Kīferu Sazerlendu un citiem drīzumā kinoteātros būs redzams filmā "Pompeji" - vēsturiskā piedzīvojumu filmā par leģendāro Romas impērijas pilsētu Vezuva kalna pakājē, kura mūsu ēras 79.gadā vulkāna izvirduma laikā tika pilnībā nopostīta. "Pompeji" kinoteātros iznāk 21.februārī.

Savukārt seriāla "Troņu spēles" jaunākā sezona pirmizrādi piedzīvos aprīlī.

Filmas "Pompeji" reklāmas rullītis ar subtitriem latviski:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!