Foto: Publicitātes foto
Oktobrī seriāla "UgunsGrēks" sērijās jau pazīstamajiem varoņiem pievienosies jauni tēli - viesnīcā ieradīsies - Daniels, kuru atveidos Mārtiņš Meiers no Valmieras drāmas teātra, un Olafs, kura ādā iejutīsies Gints Andžāns no Dailes teātra, portālu "Delfi" informē TV3 pārstāvji.

Pavisam drīz viesnīcā gaidāma arī Ģirta Ķestera atveidotā Fēliksa un Veronikas Plotņikovas Serafimas ierašanās, kuru atgriešanās populārajā seriālā būs skatāma no 25. oktobra.

Aktieris Mārtiņš Meiers no Valmieras drāmas teātra iejutīsies seriāla "UgunsGrēks" 22 gadus jaunā Daniela Lejas ādā. Viņš ir inteliģents, komunikabls puisis, kurš zina vairākas svešvalodas un lieliski pārzina datorprogrammas. Daniels gūst baudu, uzlaužot svešas datu bāzes, mājas lapas un tiekot pie informācijas no dažādiem serveriem. Ikdienā naudu pelna, pārdodot nelegāli iegūto informāciju. Daniels ir Markusa (Rihards Lepers) paziņa, abi mēdz viens otram izpalīdzēt, veicot dažādus nelegālus darbiņus. Markuss zina, kur griezties, ja jāiegūst informācija no svešiem datoriem, datu bāzēm un serveriem, bet Daniels zina, kas var līdzēt, ja jānozog kāds dators, lai piekļūtu tā cietajam diskam. Markuss vēlas iesaistīt Danielu savā bandā un padarīt par vienu no saviem pakļautajiem, bet viņš atsakās.

Daniels ierodas viesnīcā pēc Markusa uzaicinājuma, lai mēģinātu kļūt par viesnīcas administratoru. Markuss vēlas izmantot Danielu savā spēlē, lai apzagtu viesnīcas klientus, un pat nenojauš, ka Danielam ir pašam savs plāns...

TV programma

Gints Andžāns no Dailes teātra seriālā "UgunsGrēks" atveidos 20 gadus jauno Olafu Birznieku. Viņš ir Miervalža (Leons Krivāns) kaimiņš un abus vieno lieliskas attiecības. Olafs ierodas viesnīcā, lai pieteiktos darbā par viesnīcas administratoru un aizvietotu uz laiku saslimušo Mieriņu. Olafs nekur oficiāli nestrādā, privāti labo cilvēkiem mašīnas, saņemot par to skaidru naudu. Jaunais puisis uzņēmies šefību par Mieriņa veco žiguli, uztur to braukšanas kārtībā un samaksu par to neņem, jo šī antikvārā vērtība ir viņa vaļasprieks. Olafs ir lecīgs, vaļsirdīgs un saka, ko domā, nerēķinoties ar sekām. Neiespringst par pieklājības normām un tukšu runāšanu, uzskata - ja nav, ko teikt, labāk paklusēt.

Seriālu "UgunsGrēks" no 17.oktobra varēs skatīties piecas reizes nedēļā. darba dienās plkst.14:00 un plkst. 20:20 TV3, un jebkurā sev ērtā laikā www.tv3play.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!