Foto: Publicitātes foto
Amerikāņu neatkarīgais režisors Rens Veičmans (Wren Weichman) internetā publicējis īsmetrāžas īsfilmu "The Omen Chronicles", kas vēsta par to, kas ar populārās fantāzijas grāmatu sērijas par Hariju Poteru galveno varoni notiks pēc 15 gadiem.

Īsfilmas sižets vēsta par notikumiem, kas aprakstīti grāmatā "Harijs Poters un Nāves dāvesti".

Filmā notiek sadursme starp dažiem burvjiem, kuri cenšas aizsargāt artefaktu, un nelabvēļu grupu, kuri, iespējams, ir pēdējie Voldemorta sekotāji.

Īsfilmā gan netiek pieminēti Harija Potera pasaules varoņi, tomēr tajā figurē pēc filmām un grāmatām zināmie buramvārdi.

Veičmans atklājis, ka īsfilmu radījis astoņu mēnešu laikā, lai arī darba materiāla filmēšana ilgusi vien divas dienas. Turklāt Veičmans pats bijis arī īsfilmas režisors.

Kā zināms, Harijs Poters ir britu rakstnieces Džoannas Ketlīnas Roulingas fantāzijas grāmatu sērijas ar tādu pašu nosaukumu galvenais tēls. Stāsts ir par kādu bāreni, kurš 11 gados atklāj, ka ir burvis.

Grāmatas par Poteru ieguva milzu popularitāti un pēc to motīviem tika uzņemta astoņu filmu sērija, kura noslēdzās 2011. gadā. Pirmā Harija Potera grāmata tika izdota 1997. gadā, visa grāmatu sērija ir par septiņiem Harija Potera dzīves gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!