Foto: ©K5 Media Group

1. novembrī kino "Splendid Palace" sākas Berlīnes kinofestivāla filmu nedēļa Rīgā. Gētes Institūts Rīgā un kino "Splendid Palace" no 1. līdz 7. novembrim piedāvās septiņas dažādas jaunākās vācu filmas (ar sinhronu tulkojumu latviešu valodā), portālu "Delfi" informē filmu nedēļas rīkotāji.

Šajā nedēļā tiks izrādītas tādas filmas kā režisora Billes Augusta filma "Nakts vilciens uz Lisabonu" tāda paša nosaukuma Paskāla Mersjē (Pascal Mercier) bestsellera ekranizācija, kas Rīgā tiks izrādīta vienlaicīgi ar grāmatas iznākšanu latviešu valodā apgādā "Zvaigzne ABC", Jana Oles Gerstera "Oh Boy", kas jau kā labākā Vācijas spēlfilma ieguvusi Vācijas Kinobalvu 2013, bet šobrīd ir nominēta Eiropas Kinobalvai 2013 - pašironisku Berlīnē dzīvojoša jauna vīrieša un pilsētas dzīves portretējumu, Karolīnas Genreitas dokumentālā filma "Vēderdejotājas" - ar mīlestību veidots stāsts par mākslu aizbaidīt bailes no vecuma.

Visu filmu programma pieejama šeit.

Biļešu iepriekšpārdošana kino "Splendid Palace" biļešu kasēs.

Biļešu cenas: 2,5 lati. Skolēniem, pensionāriem, kino Savienības biedriem, Latvijas Kultūras akadēmijas studentiem, Latvijas Mākslas akadēmijas studentiem, Latvijas Mūzikas akadēmijas studentiem – viens lats.

Filmas vācu vai angļu vai franču valodā; titri angļu vai vācu vai latviešu valodā; sinhrons tulkojums latviešu valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!