Foto: Vida Press

Svētdien, 21. maijā, pirmizrādi piedzīvo populārā kulta seriāla "Twin Peaks" ("Tvinpīka") turpinājums – Deivida Linča režijā tapušās ilgi gaidītās trešās sezonas pirmā sērija, kurā būšot redzami vairāki skatītāju iemīļoti varoņi.

Iepriekš ziņots, ka "Twin Peaks" jaunās sezonas pirmā sērija būs divas stundas gara. Tā tiks rādīta televīzijas kanālā "Showtime", savukārt Lielbritānijā to demonstrēs kanālā "Sky Atlantic".

Seriāls "Tvīnpīka" Latvijā ar subtitriem latviešu valodā ir pieejams video satura platformā "Viaplay". "Viaplay" varēs skatīties ne tikai pirmās divas sērijas, bet arī ik katru jauno sēriju uzreiz pēc pasaules pirmizrādes, kas skatītājiem tiks piedāvātas katru pirmdienu "Viaplay" video portālā.

Sezonās būs kopumā 18 sērijas, atklājis "Showtime" prezidents Deivids Nevinss.

Jaunajā sezonā atgriezīsies galvenās lomas – Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) aģenta Deila Kūpera – atveidotājs Kails Maklahlans, kā arī aktieri Deivids Duhovnijs, Rejs Vaiss un Šerilina Fenna.

Jaunpienācēju vidū ir aktieri Maikls Cera un Amanda Seifrīda, industriālā roka grupas "Nine Inch Nails" dalībnieks Trents Reznors, Džesika Šora, Džeina Levija, Ešlija Džada un Ričards Čamberleins.
Seriālā filmēsies arī britu aktrise Naomi Votsa un grupas "Pearl Jam" dziedātājs Edijs Veders.

"Tvinpīka" tiek uzskatīts par vienu no visu laiku ietekmīgākajiem televīzijas seriāliem. Seriāls deviņdesmito gadu sākumā piedzīvoja divas sezonas, bet pēc skatījumu samazināšanās tā pārraidīšana tika atcelta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!