Foto: Publicitātes foto
Latvijā radīta komiska īsfilmu sērija, kurā populāri sportisti un kultūras personības iejutušās Meistaru lomā un amizantās etīdēs, parādot elpu aizraujošus trikus un apmācot jaunos censoņus.

Pirmā īsfilma "Neredzamais asmens" skatītājus aizved uz Latvijas Nacionālo operu, kur tiek atklāts, vai dziedot iespējams saplēst kristāla glāzi.

Īsfilmas moto ir "Galvenais ir sākt, bet, lai kaut ko sasniegtu, ir nedaudz jāpasvīst".

Īsfilmā "Neredzamais asmens", kuras darbība norisinās Latvijas Nacionālajā operā, galveno lomu tēlo operdziedātāja Inga Šļubovska

Operā viņa strādā kopš 2008. gada, un līdz šim kļuvusi par vairāku starptautisku konkursu laureāti, kā arī dažādos projektos sadarbojusies ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri, Igaunijas Nacionālo simfonisko orķestri, Helsinku Filharmonijas orķestri, Valsts akadēmisko kori "Latvija", diriģentiem Karelu Marku Šišonu, Andresu Mustonenu un citiem māksliniekiem. 

Video uzņemts uzņēmuma "Latvijas Gāze" reklāmas video sērijas ietvaros. Piecās īsfilmās, kas internetā tiks izrādītas tuvāko mēnešu laikā, varēs redzēt dažādu jomu izcilākos Latvijas sportistus, aktierus, dziedātājus un rakstniekus.

Īsfilmas režisējis Oskars Rupenheits, kurš veidojis arī "Piens Fest" reklāmas filmiņas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!