Foto: EPA/LETA
Jau trešo reizi par Holivudas ārzemju preses asociācijas kinobalvas "Zelta globuss" vadītāju apstiprināts komiķis Rikijs Džerveiss, raksta ārvalstu prese.

Džerveiss vadījis ceremoniju arī 2010. un 2011. gadā. Viņa vadīšanas stils Holivudas presē īpaši tika apspriests pērn, kad līdzās balvu pasniegšanai izskanēja ne viena vien dzēlība par sanākušajām slavenībām, kā arī par pašiem organizatoriem - Holivudas ārvalstu preses asociāciju.

50 gadus vecais komiķis interneta vietnē "YouTube" publicējis klipu, kurā sola, ka viss būs kā pērn reiz desmit.
"Zelta Globusa" organizatori lēmumu pieņēmuši pēc konsultācijām ar telekompāniju NBC, kas tiešraidē demonstrē balvu pasniegšanas šovu.
Lai arī daudzi uzskata šo vadītāja izvēli par apsveicamu, vairākās Holivudas kinozvaigznes joprojām tur ļaunu prātu uz Džerveisu, par viņa nesaudzīgajiem jociņiem.

Džerveiss plaši pazīstams kā populārā seriāla "The Office" britu versijas galvenās lomas atveidotājs

"Zelta globuss", ko pasniedz Holivudas Ārzemju preses asociācija, ir otra prestižākā balva aiz "Oskara", un tā tiek uzskatīta par vēstnesi tam, kuras filmas var cerēt uz panākumiem Amerikas Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā. "Zelta globuss" tiek pasniegts kopš 1944. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!