Foto: DELFI
Teātra un kino aktrise Agnese Zeltiņa pēc vairākiem ārzemēs pavadītiem gadiem atgriežas Latvijā, lai pievienotos mākslas telpas "64 krēsli" teātra trupai un jau novembrī atkal tiktos ar saviem skatītājiem, informē teātra trupas pārstāvji.

Pirmā aktrises atkalredzēšanās ar skatītājiem notikšot 25. novembrī izrādē "Mēs", kas esot viena no populārākajām Gaļinas Poliščukas iestudētajām izrādēm. Tās atjaunotā versija tiks izrādīta jaunajā mākslas telpā "64 krēsli" un tajā bez Zeltiņas piedalīsies arī Andris Bulis, Rihards Lepers un citi aktieri.

Savukārt decembrī gaidāma Zeltiņas monoizrāde, par kuru plašāka informācija vēl tikai tikšot sniegta.

Jau ziņots, ka vairākus gadus Agnese Zeltiņa ir dzīvojusi un strādājusi ārzemēs, taču pēc Poliščukas uzaicinājuma viņa šoziem strādās Latvijā.

Jaunās mākslas telpas "64 krēsli" atklāšana notiks 3. oktobrī, bet plašākai publikai tā būs pieejama no 4. oktobra. Biļetes uz pirmajām izrādēm "Face Book. Post scriptum" jau esot izpārdotas.

Mākslas telpa "64 krēsli" ir privātas iniciatīvas projekts, kura rezultātā kādreizējais komunālais dzīvoklis Marijas ielā 20, iepretim koncertzālei "Palladium" ir pārveidots par mākslas telpu, kurā ir paredzētas ne tikai teātra izrādes, bet arī akustiskie koncerti. Šobrīd izziņotie pasākumi ir izrādes "Face Book. Post Scriptum", "Lidojums", "Mēs", kā arī 2014. gada 7. martā gaidāmā pirmizrāde "Gumijas princis".

Savukārt akustisko koncertu sēriju aizsāks Martin Confused, Brāļi Ziemeļi un Niks Matvejevs.

Biļetes uz visiem pasākumiem ir pieejamas "Biļešu paradīzē".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!