Foto: Publicitātes foto
"Dirty Deal Teatro" 27. janvārī plkst.19:00 pirmizrādi piedzīvos iestudējumus "Sieviete-Dieviete", kas ir scenogrāfes un kostīmu mākslinieces Kristīnes Vītolas debija režijā, portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

Iestudējums tapis ciešā kopdarbā ar aktrisi Laumu Balodi.

"Sieviete - Dieviete" ir liriska doma un izrāde ir šīs domas tālāka attīstība. Izrādes pamatā ir informatīvās plūsmas radīta kompozīcija, kur netīksminoties, neciešot, neiegrimstot apcerē, bet vienkārši, tomēr neviennozīmīgi tiek runāts par lietām un parādībām, kuras sasaistītas ar cilvēku pasaulē. Izrādē tiek izmantotas performances un kino valodas.

Kristīne Vītola līdz šim darbojusies kā scenogrāfe un kostīmu māksliniece, trīs gadus pēc kārtas (2009.-2011.) tikusi nominēta kā labākā kostīmu māksliniece "Spēlmaņu naktij". Lauma Balode
ir gan aktrise, gan režisore, kura pagājušajā gadā ir pabeigusi Latvijas Kultūras akadēmijas audiovizuālās mākslas jeb kino režijas maģistrus.

Izrādes tapšanā piedalījušies arī , Dāvis Kaņepe, Baiba Neja un Edgars Sāmītis.

Turpmākās izrādes gaidāmas 28. janvārī, 7. un 9. februārī. Biļetes cena 5 lati, skolēniem, studentiem, pensionāriem 3 lati. Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!