Foto: Ieva Makare
Šovasar brīvdabas estrādēs dažādās vietās Latvijā varēs noskatīties režisora Jura Rijnieka un izrāžu apvienības "Panna" iestudēto komēdiju "Gribu bērnu!" ar populāriem pašmāju aktieriem.

Izrādes veidotāji jauno iestudējumu nodēvējuši par juteklisku komēdiju normāliem cilvēkiem, jeb demogrāfisko sprādzienu divās daļās. Izrāde būs skatāma vasarā, desmit pilsētu brīvdabas estrādēs un tās iecere ir radīt pozitīvas emocijas, rosināt sabiedrību aktīvāk iesaistīties demogrāfiskās situācijas uzlabošanā, uzdrošināties pieņemt lēmumus un domāt par labo.

Iestudējumā piedalīsies aktieri Ģirts Ķesteris, Elīna Vāne, Zane Daudziņa un Aldis Siliņš.

Radošajā komandā darbojās arī scenogrāfs Ivars Noviks un autores – Gunta Kalniņa un Inta Bernova. Izrādē skan Nika Matvejeva mūzika.

"Lai kādi ir laiki vai apstākļi, puiši un meitenes dosies viens otram pretī jaunu attiecību veidošanas ceļā. Galvenais ir gribēt un uzdrošināties – mīlēt cilvēku, kuru tu gribi mīlēt, strādāt darbu, kuru tu gribi strādāt un radīt lietas, kuras tu gribi radīt," tā par iestudējumu raksta tā veidotāji.

Izrāde būs skatāma vasarā brīvdabas estrādēs – Kocēnos 1. jūlijā, Mārupē 2. jūlijā, Saldū 10. jūlijā, Saulkrastos 16. jūlijā, Bauskā 17.jūlijā, Ulbrokā 21.jūlijā, Dobelē 22. jūlijā, Cēsīs 23. jūlijā, Tukumā 28. jūlijā, Limbažos 30. jūlijā. Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!