Foto: Publicitātes attēli

Šā gada decembrī jau desmito gadu izrādīs koncertiestudējumu "Cabaret", kas šogad notiks koncertzālē "Palladium".

Projekta "Cabaret Palladium" komanda gatavo greznu, spraigiem pavērsieniem un pārsteigumiem piesātinātu programmu, kuras laikā skatītājiem būs iespēja novērtēt gan jaunas radošās vēsmas, gan nobaudīt "Cabaret" desmit gadu laikā rādītos spilgtākos priekšnesumus jaunā izpildījumā, informē organizatori

Pēc "Sapņu fabrikas" iestudējumiem no 2003. gada līdz 2008. gadam, kamerizrādes "Cabaret Piccolo" (2010.) un "Cabaret Bombaloo" (2012.) tika demonstrētas kluba "Artelis. Gandrīz teātris" telpās. Līdz ar jaunajām telpām "Cabaret Palladium" piesaistīs vairāk māksliniekus un palielina skatītāju vietu zālē. Organizatori sola, ka līdz ar plašumu tiks atjaunota arī pirmajos gados panāktā amerikāniskā 30. gadu kabarē greznība un telpiskums, kas organiski saplūdīs ar pēdējos gados izrādēs ienākušo franču kabarē intīmo atmosfēru.

Pie uzveduma tā producents un režisors Viktors Runtulis šogad ir piesaistījis ap piecdesmit cilvēku lielu mākslinieciskā un tehniskā personāla komandu. Kabarē zvaigžņu lomās šoreiz iejutīsies Aija Vītoliņa, Elza Rozentāle Natha, Dons, kā arī dziedātājs no Igaunijas Erkki Otsman.

Kā ierasts, iestudējumā piedalīsies dažādu skatuves žanru pārstāvji - dziedātāji, mūziķi, dejotāji, aktieri, cirkus mākslinieki, mīmi un arī kāds tautā pazīstams "stāvizrāžu" vadītājs. Krāšņo un akrobātisko horeogrāfiju veido horeogrāfi Elīna Breice, Dmitrijs Gaitjukevičš un Guntis Spridzāns. Pie muzikālā noformējuma strādā "Cabaret Palladium" orķestris Mārča Auziņa vadībā.

Turklāt tiek solīts, ka "Cabaret Palladium" vakara līksmība nebeigsies pēc izrādes otrās daļas, bet pāraugs ballītē, kuru būs iespēja baudīt līdz pat 3.00 naktī.

Galdiņu rezervācija iespējama interneta vietnē www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas no Ls 40.00 – Ls 50.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!