Foto: Publicitātes foto
Ar Alekseja Slapovska lugu "Antālija" darbību sāk Cēsu mazais teātris, kas ir profesionāls mazās formas teātris, portālu "Delfi" informē tā dibinātāja aktrise Ilze Lieckalniņa.

Pirmās izrādes radošajā kolektīvā apvienojušies režisore Anita Sproģe, kura ir arī vizuālā tēla autore, aktieri Gatis Gāga un Ilze Lieckalniņa, mūzikas autors Miks Frišfelds un gaismu mākslinieks Krišjānis Strazdīts.

"Antālija" ir luga diviem, kas stāsta par to, cik ļoti mēs gribam mīlēt un būt mīlēti. Cik ļoti nevēlamies būt vientuļi, ka esam gatavi uz visneiedomājamākajām idejām. Viņa dzīvoklī ierodas Viņa. Viņas izfantazētā dzīve pamazām kļūst par realitāti, bet Viņa vienmuļā dzīve uzzied Viņas fantāzijās. Autors savai lugai devis psiholoģiskās vodeviļas žanra nosaukumu.

"Cēsīs kultūras dzīve strauji attīstās, un man radās ideja, ka jāveido profesionāls mazās formas teātris, kas vēl vairāk bagātinās pilsētas kultūras dzīvi. Mēs katram projektam meklēsim atbilstošu vietu un vidi, katrā izrādē gribam apvienot aktierus, režisorus, kuri ikdienā nestrādā kopā. Tas ir liels un vērtīgs izaicinājums!" atklāj Ilze Lieckalniņa.

Pirmā izrāde tiks spēlēta Cēsīs, Pasaules Latviešu Mākslas Centrā.

Izrādes notiks 9. februārī pulksten 19.00, 10. februārī pulksten 13.00, 16. februārī pulksten 19.00 un 23. februārī pulksten 19.00.

Biļetes uz izrādēm iegādājamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Sekot līdzi Cēsu mazā teātra jaunumiem var tā mājaslapā, kā arī sociālā tīkla "Facebook" profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!