Foto: LETA

Covid-19 inficēšanās gadījuma dēļ no 28. līdz 30. oktobrim darbību apturējis Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris, liecina informācija teātra mājaslapā.

Kā vēstīts paziņojumā, pozitīva diagnoze ir vienam teātra darbiniekam, kurš nav bijis tiešā saskarē ar skatītājiem. Šobrīd teātris preventīvi apturējis darbību līdz 30. oktobrim ieskaitot, lai sagaidītu epidemioloģiskās izmeklēšanas rezultātus un noteiktu turpmāko rīcību.

Izrādes no 28. līdz 30. oktobrim ir atceltas. Biļetes iespējams apmainīt vai nodot noteiktajā kārtībā līdz 5. novembrim (biļetes uz no pavasara pārceltajām izrādēm – līdz 10. decembrim).

Rīgas Krievu teātris atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

Jau ziņots, ka Covid-19 infekcijas gadījuma dēļ uz divām nedēļām darbību pārtrauca Jaunais Rīgas teātris (JRT). Šobrīd teātris ir atsācis izrāžu spēlēšanu. Līdz 1. novembrim publisko darbību pārtraucis arī Latvijas Nacionālā opera un balets. Jaunais vīruss skāris arī citus mākslinieciskos kolektīvus – infekcijas dēļ pašizolācijā atrodas gan Latvijas Radio kora, gan Valsts akadēmiskā kora "Latvija" dziedātāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!