Foto: LETA
12. un 13. augustā Dailes teātra Vasaras dārzā notiks teātra aktiera Arta Robežnieka 50 gadu jubilejai veltīti jubilejas koncerti, informēja Dailes teātra pārstāvis Marko Rass.

"Aktieris Friča Bārdas dzejā izstaigās takas, kas ved no pašas bērnības līdz šai dienai, un dziesmās klātesošajiem atvērs un ieskandinās savas dvēseles dziļākās stīgas," norāda Rass.

Koncertos skanēs gan aktiera paša komponētas dziesmas, gan citu pazīstamu komponistu rakstītas melodijas - no Raimonda Paula līdz Armandam Alksnim un ansamblim "Manta". Jubilārs uz skatuves uzstāsies kopā ar Dailes teātra muzikālās daļas vadītāju, komponistu Juri Vaivodu.

Robežnieks ir viens no Pētera Krilova vadītā leģendārā Daugavpils teātra kursa aktieriem, kurš 1996.gadā kļuva par Dailes teātra aktieri, un kopš tā laika nospēlējis jau vairāk nekā astoņdesmit lomu.

Pasākuma laikā joprojām tiks stingri ievēroti visi nepieciešamie piesardzības pasākumi, lai ierobežotu Covid-19 izplatību. Biļetes pieejamas internetā www.bilesuparadize.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!