Foto: Publicitātes foto

"Dirty Deal Teatro" martā būs pirmizrāde "Pati uzmanība", kas taps izrāžu ciklā "Personas kods", un "Paspēlēsimies mājās", ko veido radošā grupa "HArF", portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

Izrādi "Pati uzmanība" veido horeogrāfs Sergejs Taraseņa kopā ar Gati Unguru (mūzika) un Kārli Cauni (video). Topošās izrādes uzmanības centrā ir cilvēka uztveres daudzslāņainība. Ap mums ikdienas ir neskaitāms daudzums dažādu impulsu, kuri var iedarboties uz mūsu uztveri: krāsa, skaņa, simboli un zīmes, smarža, kustība. Kas ir nepieciešams, lai kaut kas kļūtu mūsu uzmanības vērts? Pirmizrāde gaidāma 21. martā.

Savukārt izrādes "Paspēlēsimies mājās" radošajā komandā ir režisors Viesturs Roziņš, aktieri Laura Atelsone, Laura Zunda un Kaspars Zāle, dramaturgs Edgars Niklasons, scenogrāfs Valters Kristbergs, gaismu mākslinieks Jānis Sniķers, komponists Kristaps Rasims un producente Lelde Prūse.

Izrādes pamatā ir radošās grupas ekspedīcijas un gūtā pieredze, viesojoties Latgales pamestajās mājās. Ceļojumā iegūtās sajūtas tiek transformētas eksperimentālā mākslas darbā. Apvienība "HArF" sevi piesaka kā pieredzes teātris, kas nebaidās atzīt, ka pēta to, kas pašiem ir neskaidrs un neizprasts. Pirmizrāde - 7. martā.

Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!