Foto: stock.xchng
Pavasara pirmais mēnesis sev līdzi nes ne tikai vēl mānīgi siltos, bet tik patīkamos saules starus, pirmos sniegpulkstenīšus un kaķu korus aiz loga, bet arī svētkus. Vieni no tiem – līksmība visiem teātra ļaudīm – Starptautiskā Teātra diena. Tāpēc "Delfi Kultūra" martā svin kopā ar gan ar tiem, kuri saņem ovācijas uz skatuves, gan tiem, kuri skatītāju zālē, un pasludina martu par Teātra mēnesi.

Līdz pat 27. martam – Teātra dienai - ielūkosimies jaunu izrāžu tapšanā, uz sarunām aicināsim dažādas Latvijas teātru personības, bet "Delfi Kultūra" "maģīša" rubrikā savus mīļākos ierakstus atklās Latvijas teātru muzikālākie aktieri.

Neizpaliks arī ikmēneša ieskats aktuālajos iestudējumos, kurus vērtēs kritiķi Dita Eglīte un Normunds Akots, žurnāliste Elīna Gulbe meklēs kopīgo un atšķirīgo starp nevalstiskajiem teātriem un mēģinās saskaitīt cik improvizācijas teātru darbojas Latvijā, savukārt Kristīne Bērziņa ielūkosies teātru aizkulisēs un prožektoru gaismās izcels cilvēkus, bez kuriem izrādes vienkārši nevarētu notikt.

Īpaši lasītājiem sarūpēti arī pārsteigumi Laimes akā, kur varēs "nozvejot" ielūgumus uz dažādām izrādēm, kā arī piedalīties aptaujā par spilgtāko sabiedriski politiskā teātra notikumu pagājušajā gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!