Foto: Publicitātes foto

28. un 29. maijā "Dirty Deal Teatro" tiks izrādīta režisores Paulas Prozorovičas izrāde "Porcelāna dūmi", portālu "Delfi" informē DDT.

Izrāde ir stāsts par trim pieaugušiem cilvēkiem – vienu brāli un divām māsām. Viņi satiekas uz daudzdzīvokļu nama balkona, lai apsveiktu dzimšanas dienā jaunāko māsu, taču īsais kopā būšanas mirklis kļūst par ceļojumu atpakaļ bērnībā.

Jaunā režisore Paula Prozoroviča savu teātri definē kā jaunu, veselīgu un spriganu, tāpēc mazliet apmulsušu, un lai gan cilvēks ir spējīgs dzīvot bez teātra, teātris kļūst vajadzīgs tad, ja cilvēks nespēj dzīvot viens, ja viņam rodas nepieciešamība caur citu stāstiem piedzīvot pašam sevi.

Izrāde "Porcelāna dūmi" top "Dirty Deal Teatro" izrāžu cikla "Personas kods" ietvaros. Tās ir izrādes, kas pēta cilvēka iekšējo pasauli un iekšējās pasaules attiecības ar ārpasauli.

Izrādes radošajā komandā ir režisore Paula Prozoroviča, scenogrāfe Marija Rozīte, dramaturģijas konsultants Jānis Balodis, gaismu mākslinieks Jānis Sniķers, aktieri Inga Tropa, Lauma Balode un Kaspars Aniņš, bet izrādes muzikālo noformējumu rada "Sus Dungo" un Uldis Sniķers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!