Foto: Publicitātes foto

"Dirty Deal Teatro" 23.februārī plkst.19:00 pirmizrādi piedzīvos režisora Andreja Polozkova izrāde "Izlaistie" - disko drāma par pilngadības sagaidīšanu, portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

Iestudējumā piedalīsies aktieri Anta Aizupe, Zane Aļļēna un Kristians Kareļins.

"Izlaistie" ir izrāde par to īpašo mirkli, kurā mums nav ne jausmas, kāda būs mūsu turpmākā dzīve, kāda tā būs kaut vai pēc pāris mēnešiem.

"Izrāde vēsta par jauniešiem un viņu dzīvi šodien, tomēr tiem, kas skolu pabeiguši pirms desmit vai piecdesmit gadiem, izrāde būs kā ceļojums laikā – ceļojums uz to laiku, kad mēs vēl ticējām, cerējām, sapņojām, pārdzīvojām. Izvairoties no klišejām par to, ka visiem stāstiem par jauniešiem ir jābūt tikai par seksu, vardarbību un narkotikām, šī izrāde atklāj kādu daudz būtiskāku procesu - mēs pieaugam," raksta izrādes veidotāji.

Izrādes režisors Andrejs Polozkovs teātrī "Dirty Deal Teatro" jau ir veidojis izrādi "Jēkabs", kā arī spēlējis Kārļa Krūmiņa režisētajā izrādē "Policija". Savukārt aktieri Anta Aizupe, Zane Aļļēna un Kristans Kareļins 2011. gadā absolvējuši Latvijas Kultūras akadēmijas dramatiskā teātra aktieru kursu un šobrīd strādā Latvijas Nacionālajā teātrī.

Iestudējuma veidotāji brīdina - izrādē iespējama necenzēta leksika.

Pirmizrāde plānota 23.februārī. Nākamās izrādes - 27.februārī, 5., 24., 25.martā.

Biļetes uz izrādēm var iegādāties visās "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!