Foto: AFI

Dirty Deal Teatro 28. februārī pirmizrādi piedzīvos "Sen jau tā vajadzēja, Zaķi", kas sāks izrāžu ciklu "Uztveres mērījumi", portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

Kā vēsta teātra pārstāvji, šī cikla izrādēs viņi cenšamies paplašināt ierasto komunikāciju ar skatītāju jeb mēģināt šķērsot ierastās komunikācijas robežas. Vēl to iespējams var saukt par jaunu formu meklēšanu, bet jebkurā gadījumā tas ir mēģinājums sniegt skatītajam jaunu teātra pieredzi.

Izrādes "Sen jau tā vajadzēja, Zaķi" pamatā ir Sergeja Kozlova "Ezītis miglā un citas pasakas" un tā tiks spēlēta ļoti ciešā kontaktā ar skatītājiem. Izrādes radošajā komandā ir režisors Dmitrijs Petrenko, scenogrāfs Artūrs Arnis un tajā spēlēs Anta Aizupe un Mārtiņš Upenieks, kā arī katrā izrādē Zaķa lomā tiks pieaicināts cits pieredzējis skatuves mākslinieks.

Savukārt 18.februārī pēc ilgāka pārtraukuma repertuārā atgriezīsies Vladislava Nastavševa iestudētā "Mitjas mīlestība", kur spēlē Jurijs Djakonovs un Inese Pudža. Izrādes pamatā ir I.Buņina tāda paša nosaukuma stāsts, kas ir par aktrises greizsirdīgo draugu, kurš tik ļoti pārdzīvo abu šķiršanos, ka savā izmisumā redz Katju visos sastaptajos cilvēkos.

Puiša apsēstība noved pie vardarbīgām sekām. Vai juteklīgi kaislīgām ilgām ir identitāte, vai tas ir tikai instinkts, un tā projekcija uz otru personu ir tikai nejaušība? Turklāt šobrīd Vladislavs Nastavševs šo pašu darbu iestudē Gogoļa centrā Maskavā.

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!