Foto: LETA
Daugavpils teātrī 25.septembra plkst.18.30 pirmizrādi piedzīvos režisora Dž.Dž. Džilindžera iestudētā melodrāma "XXL", informēja teātra pārstāve Janīna Ivanova.

Pēc Ivanovas paustā, šis būs trešais Dž.Dž. Džilindžera iestudējums Daugavpils teātrī. Šoreiz režisors iestudējis amerikāņu dramaturga, teātra un kino režisora Nīla Labuta lugu "Resnā cūka", kuru no angļu valodas tulkojusi Evita Mamaja.

Izrāde vēsta par tikko uzplaukušām jūtām starp izskatīgu vecpuisi Tomu un apaļīgu bibliotekāri Helēnu. Pēc darba, dodoties pusdienās, Toms nenojauta, ka galdiņu trūkums pārpildītā restorānā var izrādīties liktenīgs, bet apaļīgā sieviete, kas piedāvās vietu pie sava galda - intriģējoša būtne. Pašam to nemanot, viņa sirds tiek neglābjami iekarota. Tomēr izrādās, ka mīlēt nemaz nav tik viegli, it īpaši tad, kad izvēli pastāvīgi pavada kolēģu šķībie skatieni un smīkņāšana, izrādes sižetu ieskicēja Daugavpils teātra pārstāve.

Izrādes "XXL" scenogrāfs ir Aigars Ozoliņš, kostīmu māksliniece - Iveta Vecmane, gaismu mākslinieks - Sergejs Vasiļjevs, režisora asistente un horeogrāfe - Linda Kalniņa. Izrādē lomas atveido Maija Korkliša, Mihails Abramovs, Māris Korsiets un Zanda Mankopa.

Biļetes uz gaidāmo izrādi ir pieejamas Daugavpils teātra kasē, "Biļešu paradīze" kasēs un internetā "bilesuparadize.lv".



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!