Foto: DELFI

Līdz gada beigām vēl pavisam deviņus vakarus skatītājus gaidīs krāšņais un bagātīgiem pārsteigumiem pilnais "Cabaret Palladium". Gan uzvedumam, gan koncertzālei šogad aprit apaļas jubilejas - attiecīgi 10 un 100 gadi, kas nozīmē arī īpašu programmu.

Šā gada "Cabaret" tēma ir laiks. Pirmajā uzveduma daļā to var izbaudīt, dziedātājiem, dejotājiem un akrobātiem skatītājus ieraujot te pagājušā gadsimta vidū, te - mūsdienās, bet otrā daļa atskatās uz iepriekšējās desmitgades priekšnesumiem, atgādinot labāko no tiem. 

Skatītāji izrādes laikā ceļo arī telpā, izbaudot gan Francijas intīmo uzvedumu pieeju, gan Amerikānisko vērienu, ko nodrošina gan ārkārtīgā greznība, gan "Palladium" plašums.

"Mēs esam viens veselums, kurā katrs darbojamies savā lomā. Šeit mēs dzīvojam, spēlējam dzīvi un ievērojam stingru principu nenest ielas dubļus uz skatuves. Mēs aizejam no realitātes un vienlaikus radām māju sajūtu, lai neviens nevēlētos doties prom," portālam "Delfi" iepriekš atklāja Lumjērs jeb Gatis Cīrulis.

Uzvedumā tā producents un režisors Viktors Runtulis šogad zvaigžņu lomām piesaistījis lielisku personību plejādi - dziedātāju Donu, Aiju Vītoliņu, Elzu Rozentāli Nathu, kā arī dziedātāju no Igaunijas - Erkki Otsman.

"Cabaret Palladium" pasaule ir kaut kas pa vidu starp cirku, teātri un pasaku. Tajā vienlaikus darbojas aptuveni 50 cilvēki - dziedātāji, mūziķi, dejotāji, aktieri, cirkus mākslinieki un mīmi, turklāt kabarē labākajās tradīcijās tērpti arī krupjē, viesmīles un pat galda klājējs, "Vairāk saules" saimnieks, Endijs Bērziņš.

Horeogrāfiju veido horeogrāfi Elīna Breice, Dmitrijs Gaitjukevičš un Guntis Spridzāns. Pie muzikālā noformējuma strādā "Cabaret Palladium" orķestris Mārča Auziņa vadībā.

Galdiņu rezervācija iespējama interneta vietnē www.bilesuparadize.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!