Foto: Publicitātes foto

Ar ovācijām VEF Kultūras pils zālē 10. septembrī izskanējusi izrāde "Čikāgas piecīši. Leģendu atgriešanās". Piedāvājam fotoreportāžu no pasākuma.

Izrāde jau vasarā ar panākumiem tika rādīta lielākajās Latvijas estrādēs brīvdabā, nu tā ir pārveidota iekštelpām, ļaujot skatītājiem lielākā komfortā baudīt mākslinieku sniegumu. Izrādi krāšņo papildu gaismas un skatuves noformējums.

Izrādes režisors Valdis Lūriņš ir pārliecināts, ka pat ja izrāde ir veidota estrādei, to skatītājam noteikti būs vieglāk uztvert iekštelpās, jo netraucēs nekādi ārējie faktori.

Izrādes īpašais emocionālais brīdis ir dziedātājas Lorijas Vudas klātbūtne un kāpšana uz skatuves. Viņa kopā ar "jauno" Armandu Birkenu (Mārtiņu Brūveri) izpilda dziesmu "Saules diena". Pati Lorija šajā mirklī nevar noslēpt saviļņojumu un acīs sariesušās asaras. Šis koncerts gan viņai, gan arī visiem skatītājiem, ir tikšanās pašiem ar savu jaunību, un tā ir iespēja vēlreiz tajā atgriezties.

Izrādes režisors – Valdis Lūriņš. Lomās – Mārtiņš Egliens, Mārtiņš Brūveris, Ginta Krievkalna vai Inita Sondore, Ieva Sutugova, Marģers Eglinskis, Rolands Beķeris. Horeogrāfs – Jānis Putniņš, producente – Laila Ilze Purmaliete.

Tuvākās izrādes: 15. septembrī Jēkabpilī, 21. septembrī Liepājā, 24. septembrī Limbažos, 26. septembrī Ropažos, 2. oktobrī Ventspilī, 5. oktobrī Dobelē, 14. oktobrī Rīgā, VEF Kultūras pilī, 28. oktobrī Salacgrīvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!