Foto: Publicitātes foto

No14.decembra klubā "Artelis – gandrīz teātris" sāksies tradicionālie decembra "Cabaret" vakari, portālu "Delfi" informē iestudējuma veidotāji.

Šī ir desmitā sezona, kad publikas vērtējumam tiek nodots iestudējums "Cabaret". Pagājušais decembris tika izlaists, jo "Cabaret" trupa veidoja izrādi un piedalījās pieredzes apmaiņas laboratorijā Indijā. Līdz ar to, jaunais koncertiestudējums ir starptautiskāks un eksotiskāks, vēsta kluba "Artelis" pārstāvji.

Iestudējuma veidotāji sola smalku kolāžu ar mūziķu, dejotāju un dziedātāju piedalīšanos, krāšņiem tērpiem un dzīvām emocijām. Tāpat iestudējumā varēs novērtēt arī akrobātisku horeogrāfiju: laikmetīgo deju, tango, "body-clapping", vēderdejas un indiešu klasiskās dejas Odissi elementus.

"Cabaret Bambaloo" būs iespējams novērtēt Žustīnes (Aijas Vītoliņas) un Elzas (Elzas Rozentāles Nath), kā arī Doriana (Daumanta Kalniņa/Artūra Šingireja) sniegumu.

Pēdējā "Cabaret Bambaloo" izrāde būs skatāma 31.decembrī. Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs un internetā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!