Foto: Publicitātes foto. Skats no izrādes "Rondo"

Ģertrūdes ielas teātris jauno sezonu atklās sestdien, 5. augustā, kad Liepājas māksla foruma programmā koncertzālē "Lielais dzintars" tiks spēlēta Andreja Jarovoja izrāde "Rondo", portālu "Delfi" informē teātra pārstāvji.

2015./2016. gada sezonā izrāde "Rondo" nominēta kā Gada mazās formas izrāde "Spēlmaņu nakts" balvai. Režija un telpa – Andrejs Jarovojs. Spēlē – Jana Čivžele un Mārtiņš Upenieks. Desmit pāri un desmit ainas – divi aktieri izspēlē stāstu par vēlmēm, seksu un ilgām pēc īstas mīlestības. "Rondo" ir vieta, kur dzīvnieciskie instinkti un seksualitāte saduras ar kultūru un sabiedrības normām, un starp šiem diviem poliem dzimst erotika.

Liepājas mākslas forums norisināsies no 3. līdz 6. augustam, piedāvājot izstādes, koncertus, performances, digitālas instalācijas, teātra un dejas performances, vieslekcijas un mākslu pilsētvidē. Forums plānots kā vieta radoša procesa izpētei, diskusijai un domu apmaiņai.

Šī būs pirmā Ģertrūdes ielas teātra izrāde šosezon, bet biļešu tirdzniecības sistēmā jau pieejamas biļetes arī uz izrādēm "Melnā sperma" augustā un "Neiekostais elkonis" septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!