Foto: Publicitātes foto
10. septembrī no pulksten 10 līdz 16 Kalnciema kvartālā norisināsies Nacionālā teātra diena.

Tirgus laikā kopā ar Latvijas Nacionālo teātri tiks atklāta teātra sezona – Agnese Budovska, Madara Botmane un citi aktieri priecēs ar muzikāliem priekšnesumiem, par īpašu cenu varēs iegādāties biļetes, kā arī piedalīties konkursos un laimēt balvas.

Pulksten 12 un 13 uz Kalnciema kvartāla skatuves Nacionālā teātra aktieri sniegs muzikālu priekšnesumu, kurā skanēs bērnu dziesmas no Nacionālā teātra izrādes "Sarkangalvīte un vilks" un multiplikācijas filmas "Kabata". Kopā ar aktieriem Agnesi Budovsku, Madaru Botmani un Uldi Siliņu muzicēs teātra jaunais muzikālais vadītājs Edgars Mākens, kā arī mūziķi Raitis Viļumovs, Jānis Rubiks un Pēteris Trasuns.

Teātris piedāvās biļetes uz septembra un oktobra izrādēm par īpašu cenu, ikviens varēs piedalīties konkursos, laimēt vērtīgas balvas un teātra teltī iegādāties teātra suvenīrus un kreklus.

Vienlaikus tirgus zemnieki un mājražotāji būs sarūpējuši pirmās rudens veltes un dažādus labumus – Latvijas ābolus, cidonijas, medu, ogas un svaigi ceptu maizi, bet pie amatniekiem varēs iegādāties siltas jakas, šalles, keramiku un aksesuārus.

Kalnciema kvartāls atrodas Kalnciema iela 35, Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!