Foto: Publicitātes foto
6. jūlijā Kuldīgas brīvdabas estrādē būs Latvijas dziedošo aktieru salidojums – koncerts, kurā skanēs dziesmas no teātra izrādēm, gan citas populāras melodijas, portālu "Delfi" informē koncerta rīkotāji.

Dailes teātri pārstāvēs leģendārās aktrises Olga Dreģe un Mirdza Martinsone, kā arī aktrise Lelde Dreimane, kura kopā ar aktrisi un dziedātāju Zani Dombrovsku apvienojusies grupā "Gandrīz trio saldais". Ar skanīgām dziesmām uz skatuves kāps arī Latvijas Nacionālā teātra dziedošo aktieru ansamblis "Greizais ratiņš" – Dace Bonāte, Uldis Anže, Normunds Laizāns, Ivars Puga, Valdis Zilveris. Redzēsim arī nopelniem bagāto aktieri Zigurdu Neimani, kā arī dziedošo aktrisi Madaru Botmani un Latvijas Nacionālās operas solistu Juri Jopi. No Valmieras teātra ceļu pie Kuldīgas skatītājiem būs mērojuši Elīna Vāne, Imants Strads, kā arī Ģirts Rāviņš.

Par koncerta muzikālo noformējumu gādās grupas "No pusvārda" dalībnieki Modra Laizāna vadībā (Juris Kristons – taustiņinstrumenti, Aivars Gudrais – ģitāra, Modris Laizāns – bass, Ivars Kalniņš – sitaminstrumenti).

Pasākumu vadīs Leļļu teātra aktieris Jānis Kirmuška.

Koncerta ilgums - divas stundas. Ieeja no pulksten 14.30, koncerta sākums pulksten 15.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!