Foto: Publicitātes foto

18 gadus vecās dziedošās dvīņumāsas Ana un Katrīne Drozdovičas (attēlā) nesen prezentējušas savu jaunāko singlu Dreamer un šobrīd studijā ieraksta dziesmas latvisko versiju. Abas māsas jau saradušas ar faktu, ka medijos lielākoties apraksta viņu izskatu un seksapīlu nevis meiteņu izpildīto mūziku.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Ana un Katrīne atklāj, ka uz skatuves seksīgi izskatīties abām palīdzot mūzika un deja. "Mēs neievērojam īpašas diētas, cenšamies ēst veselīgi. Reizēm jau sanāk pagrēkot, jo mums abām tik ļoti garšo šokolāde. Apzināmies, ka daudz nedrīkst ēst - ēdienreizei ir jābūt normas robežās un nedrīkst pārēsties," skaidro Ana.

Vaicājot, kā abām dvīnēm izdodas neiedzīvoties liekajos kilogramos, viņas atklāj, ka izmēģinājušas dažādas sportiskās aktivitātes, līdz nonākušas pie secinājuma, ka viņām formā palīdz noturēties dejošana.

"Esam mēģinājušas iet uz sporta zāli, arī pa vakariem esam skrējušas, bet, kad sākām dejot, iepriekšējās aktivitātes mums likās pārāk garlaicīgas. Kādu laika posmu dejojām šova dejas, bet šobrīd vienu reizi nedēļā apmeklējam salsas nodarbības," stāsta Katrīne.

Abas dvīnes piefiksējušās, ka vīriešiem lielākoties interesē viņu izskats nevis mūzika. "No vienas puses, ir patīkami, ka saņemam komplimentus par izskatu no pretējā dzimuma, bet tai pat laikā interneta komentāros par savu izskatu saņemam daudz nosodījuma tieši no meitenēm.

Iespējams, ka meitenēm pietrūkst uzmanības no saviem puišiem, tāpēc viņas visu savu negatīvismu izliek uz mums. Protams, mēs gribētu, lai cilvēki mūs vērtē kā skatuves mākslinieces, kuras īstenībā nemaz tik slikti nedzied, ne tikai saskata, ka esam seksīgas dvīnes. Mēs nebaidāmies būt seksīgas, lai gan Latvijā šo apzīmējumu biežāk uzskata par kaut ko negatīvu," skaidro Katrīne.

Abas māsas norāda, ka visiem nekad nevarēs izpatikt, jo cilvēkiem gaumes ir atšķirīgas. "Tāpēc cenšamies labi izskatīties uz skatuves un dziedāt to cilvēku dēļ, kuriem mēs patīkam," piebilst Katrīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!