Foto: Publicitātes foto

19. aprīlī Liepājas teātrī gaidāma pirmizrāde - Viktora Igo melodrāma "Lukrēcija Bordžija". Laikmetīgus vaibstus iestudējuma ir piešķīris režisors Dž.Dž.Džilindžers, portālu "Delfi" informē Liepājas teātris.

Franču romantisma autora Viktora Igo melodrāma "Lukrēcija Bordžija" ir fascinējošs stāsts par vēstures visintriģējošāko un valdzinošāko sievieti. Tāpēc, ka par šo "femme fatale" ir zināms tik maz, viņas vārdu apvij tumšu noslēpumu aura, baumas par neskaitāmām indēšanām un slepkavībām. Bet kas notiek tad, kad aukstasinīgās indētājas sirdī uzplaukst romantiskas jūtas? Vai tās spēs darīt maigāku sievietes sirdi un līdz ar to mainīt vēstures gaitu?


"Manī karo labais eņģelis un ļaunais dēmons, bet man šķiet, ka eņģelis drīz uzvarēs. Es neesmu nākusi pasaulē, lai darītu ļaunu, tagad es to jūtu vairāk nekā jebkad agrāk. Mana ģimene ir mani padarījusi par to, kas es esmu," izrādes gaitā saka pati Lukrēcija, kuru uz skatuves atveido aktrise Signe Ruicēna.

Izrādē piedalās arī aktieri - Kaspars Gods, Mārtiņš Kalita, Egons Dombrovskis, Edgars Ozoliņš, Gatis Maliks, Sandis Pēcis, Rolands Beķeris, Viktors Ellers, Kaspars Kārkliņš, Agnese Jēkabsone, Everita Pjata, Anete Berķe, Ilze Būde, Laura Jeruma un Ilze Jura. Tai tapt palīdzējusi radošā komanda - scenogrāfs Kristians Brekte, kostīmu māksliniece Ilze Vītoliņa, horeogrāfe Inga Krasovska un gaismu mākslinieks Mārtiņš Feldmanis.

"Lukrēciju Bordžiju" būs iespējams noskatīties arī 20. aprīlī, kā arī 14. un 29. maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!