Foto: Publicitātes foto
22. un 23. februārī M. Čehova Rīgas Krievu teātrī būs iespējams noskatīties Liepājas teātra izrādi "Stavangera. Pulp People", kuru iestudējis viens no spilgtākajiem savas paaudzes krievu režisoriem Konstantīns Bogomolovs, pārstrādājot krievu dramaturģes Marinas Krapivinas lugu, portālu "Delfi" informē Liepājas teātra pārstāvji.

Izrādes risinātā pamattēma ir it kā vienkārša – jauna sieviete Kristīne dodas uz Stavangeru, lai satiktu interneta vidē iepazītu vīrieti Odu. Viņai ir apnicis gan vīrs, gan paralizētais vīra tēvs, par kuru Kristīnei katru dienu jārūpējas. Taču arī Odam ir sava pagātne, no kuras nebūs iespējams izvairīties.

Lai arī izrādes centrā ir Kristīne (Laura Jeruma) un Ods (Sandis Pēcis vai Rolands Beķeris), šajā iestudējumā vienlīdz nozīmīgi ir visi varoņi. Katram ir savs stāsts, kuru izstāstīt. Aktieri visu izrādes laiku pavada uz skatuves, viņu dzīvei tiek sekots arī ar videokameras palīdzību, nepārtraukti attēlojot katru viņu soli.

Vēl iestudējumā varēs redzēt aktierus Kasparu Kārkliņu, Agnesi Jēkabsoni, Gati Maliku, Signi Ruicēnu, Everitu Pjatu, Viktoru Elleru un Andu Albuži.

Pēc viesizrādēm Liepājas teātris dosies uz Maskavu, lai piedalītos festivāla "Zelta Maska" ārpuskonkursa programmā "Maska Pluss" un sniegtu divas izrādes 3. un 4. martā Meierholda centrā.

Biļetes uz viesizrādēm Rīgā iespējams iegādāties gan teātrī, gan "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā no 11.decembra. Biļešu cena no 8 līdz 15 latiem. Līdz 16 gadu vecumam izrādes veidotāji to skatīties neiesaka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!