Foto: Publicitātes foto

Latvijas Nacionālajā teātrī 27.marts – Starptautiskā Teātra diena - tradicionāli tiks svinēta ar politiski muzikālo uzvedumu "Žurka (ne)būs!". Tā scenārija autori ir dramaturgs Jānis Balodis, stāvkomēdiju profesionālis Jānis Skutelis un aktieris Mārtiņš Egliens, savukārt piedalās visi asprātīgākie Nacionālā teātra aktieri.

Kā portālu "Delfi" informē Nacionālā teātra pārstāve Līga Rimšēviča, "uzveduma veidotāji aizvien apgalvo, ka Žurkas nebūs, bet, kā liecina norises uz teātra Lielās skatuves, uz tās ar lielu aizrautību tomēr uzvedums top. Arī teātra gaiteņos var sastapt vairākus Latvijas politiķus un kultūras darbiniekus, kurus tuvāk aplūkojot, var rasties šaubas par to autentiskumu".

Uzveduma pirmajā daļā būs aizvadītā gada sabiedriski politisko aktualitāšu tops Latvijas Nacionālā teātra (LNT) skatījumā.

Otrajā daļā - Raimonda Petrauska asprātīgs skatījums uz atsevišķu latviešu dziesmu apbrīnojamo melodisko līdzību ar populāriem pasaules hītiem, no kā var secināt, ka labākajām pasaules melodijām saknes patiesībā meklējamas Latvijā.

Tuvākās izrādes: 27., 28.martā, 1.,4.,7.aprīlī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!