Foto: Publicitātes foto

Kino, teātra un mūzikas skatuves mākslinieks Maksims Busels 25. martā laidis klajā Parīzē filmētu mūzikas klipu savai jaunajai dziesmai "Hе мечтаю".

Video režisore un operators ir Parīzē pazīstamu mākslinieku pāris Anastasia Abramova-Gendela (Guendel) un Federiko Gendels (Federico Guendel), bet mūzikas klipa ideju un scenāriju radījis pats Maksims Busels.

Busels saka: "Esmu kaislīgs franču kultūras fans. Kopš bērnības esmu sapņojis filmēties franču kino. Kamēr liktenis vēl lemj, vai piedāvāt man šo iespēju, nolēmu visu ņemt savās rokās un savā mūzikas klipā uzburt šo sen kāroto sapni."

"Es patiesi esmu iemīlējies Parīzē, tāpēc video klipā vēlējos radīt sajūtu, ka klausītājs dodas ar mani romantiskajās Parīzes ielās un piedzīvo šo smalko šarmu no meitenes skatapunkta. Mēs kopā lasām dzeju, malkojam vīnu un izdzīvojam katru mirkli." Dziesma aicina novērtēt savus mīļos, aicina atcerēties, ka mīlestībai šķēršļu nav. Nedz attālums, nedz laiks nevar traucēt patiesām cilvēku jūtām vienam pret otru. Maksims tic, ka mīlestība stāv pāri visam.

Mākslinieks stāsta, ka pēdējo gadu notikumi viņam mācījuši - lai dzīvotu tā, kā gribas, lai sasniegtu to, par ko sapņo, ir jārīkojas un jādara uzreiz. Vienmēr šķiet, ka nav īstais laiks, labāk nogaidīt, labāk paskatīties, kā atrisinās situācijas, bet tā var palaist garām savu īsto dzīvi, ko gribas dzīvot.

Maksims Busels ir aktieris, dziedātājs un dziesmu autors, kurš aktīvi piedalās filmās, televīzijas seriālos un teātra izrādēs Latvijā un Eiropā. Maksims Busels ir iesaistīts arī daudzos projektos kā izpildītājs un komponists. Mākslinieks ir sarakstījis vairākas dziesmas un piedāvā autorprogrammas. Iepriekš ir publiskojis arī videoklipus savām oriģināldziesmām "Молчи" un "На луне".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!