Foto: Publicitātes foto

"Dirty Deal Teatro" telpās 17. martā plkst. 19:00 pēdējo reizi tiks spēlēts radošās apvienības "Umka.lv" šovs "Vectēva Galā vakars", ar ko noslēgsies objektu teātra veidotā "Vectēva" izrāžu triloģija, portālu "Delfi" informē "Umka.lv" pārstāvji.

"Umka.lv" veidotie šovi ar Vectēvu vakara vadītāja lomā tika aizsākti 2009. gadā ar šovu "Vectēva vakars", turpinājums bija "Vectēvs. Neapgraizīts" 2010. gadā, bet 2011. gadā pirmizrādi piedzīvoja "Vectēva Galā vakars" kā triloģijas noslēdzošā daļa.

"Šovs "Vectēva Galā Vakars" ir savdabīgās humora triloģijas noslēdzošā daļa. Līdz ar to Vectēvs atvadās no saviem skatītājiem, draugiem un mazdēliem, no saviem rotaļu aktieriem un nejaušiem garāmgājējiem, kas, meklējot siltu un omulīgu pasēdēšanu, būs ieradušies ciemos "Dirty Deal Teatro" telpās. Šova skatītājiem Vecais vīrs cels priekšā savus mīļakos rotaļu aktierus no iepriekšējiem vakariem un pavisam jaunus, un vēl neredzētus meistarus, kā, piemēram – sajūsmas pilno koka ķeltu, muteszirgu, pazudušus bokseršortus un vēl visādas interesantas lietas no ikdienas drazu pasaules. Būs arī mūzika un dejas, šlāgeris un tantriskais sekss. Vārdusakot viss, ko dzīvespriecīgs pensionārs vecuma plānprātā var izdomāt," raksta izrādes veidotāji.

Radošā apvienība "Umka.lv" veido izrādes plašai skatītāju auditorijai, izmantojot modernu teātra valodu, netradicionālus teātra un kultūras paņēmienus, kā arī nodarbojas ar mākslinieciskiem eksperimentiem savas laboratorijas ietvaros gan audio, gan video, gan citu vizuālo mākslu jomā. Tāpat UMKA.LV komanda sadarbojas ar vairākām radniecīgām organizācijām Latvijā un ārzemēs, regulāri iesaistās arī starptautiskos teātra un mākslas projektos. Pārstāv Latviju starptautiskos jaunās mākslas, objektu, leļļu teātra un vizuālā teātra festivālos.

"Umka.lv" kolektīvs ir aktieri: Ģirts Šolis, Andris Kalnozols, Armands Berģis un Gints Širmelis-Širmanis.

Biļetes cena 5 lati. Biļetes var iegādāties "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī pirms izrādes teātra kasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!