Foto: Publicitātes attēli
Pēc skatītāju pieprasījuma Ogres teātra repertuārā atgriežas virtuālais iestudējums "Seši" Jāņa Kaijaka režijā, kura pamatā igauņu rakstnieka Andrusa Kivirehka darbs "Seši monologi par naudu".

Seši dažādi cilvēki. Katrs no viņiem runā par savām problēmām, savu pieredzi, un visi viņi runā par naudu. Viņu monologi nav savstarpēji saistīti, tomēr kopā tie veido tādu kā mūsu sabiedrības portretu. It kā būdami sadzīviski, tie sasniedz absurda robežu, ļaujot vienkāršas lietas ieraudzīt plašākā kontekstā. Vai pēc krīzes mēs būsim citādāki? Vai atkal metīsimies trakajā skrējienā, lai censtos atgūt nokavēto? Andrusa Kivirehka teksts pandēmijas kontekstā izskan negaidīti aktuāli.

Lomās: Margarita Lutere, Pēteris Zilberts, Linda Plaude, Guntars Arājs, Maija Vilima-Kravale, Kalvis Kravalis. Radošā komanda: režisors Jānis Kaijaks, māksliniece Ilze Kupča Ziemele, video mākslinieks Krišjānis Kupčs, radošā direktore Ieva Rodiņa. Tulkotāja: Maima Grīnberga. Izrādē īpaša vieta ir grupas "OGHRE" mūzikai.

Biļetes uz tiešsaistes izrādi iegādājamas tikai "Biļešu paradīzes" internetveikalā. Nopērkot biļeti, skatītājs saņems saiti uz izrādes ierakstu platformā "Youtube". Izrāde būs skatāma neierobežotu reižu skaitu līdz 2021. gada 7. janvārim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!