Foto: Publicitātes foto

Pateicoties izziņotajiem pulcēšanās atvieglojumiem, kuri stāsies spēkā no 1. augusta, teātra cienītājiem ir pieejamas papildu biļetes uz teju izpirktām Vladislava Nastavševa izrādēm "Trīs māsas", kas tiks spēlētas
vien desmit reizes augustā kultūrvietā "Hanzas perons".

"Pateicoties Ministru Kabineta lēmumam, no 1. augusta fiksētās sēdvietās varam ievērot viena metra distanci divu metru distances vietā. Tāpēc mums ir iespēja piedāvāt papildu vietas jau teju izpirktajās esošajās cenu kategorijās un pievienot jaunu – lētāko biļešu kategoriju – 20 eiro. Visi iepriekšējie biļešu pircēji saglabā savas sēdvietas, bet ar prieku darām zināmu, ka rindas būs tuvāk skatuvei. Ja kāds vēlas uzlabot savu sēdvietu, lūdzam līdz piektdienai sazināties ar "Biļešu paradīzi" – rakstot vai zvanot," portālam "Delfi" vēsta kultūrtelpas "Hanzas perons" direktore Ieva Irbina.

Jau šajā piektdienā, 31. jūlijā, notiks Vladislava Nastavševa iestudētā Antona Čehova izrādes "Trīs māsas" pirmizrāde. Režisors uzaicinājis izrādē spēlēt spilgtākos un savas paaudzes meistarīgākos latviešu un krievu teātra aktierus no dažādiem teātriem – trīs māsu tēlos iejūtas Anta Aizupe, Inese Pudža un Marija Linarte.

Izrāde "Trīs māsas" jūlijā un augustā "Hanzas Peronā" tiks spēlēta tikai desmit reizes latviešu valodā ar titriem krievu valodā, un skatītāju skaits katrā izrādē ir ierobežots. Biļešu tirdzniecība norit "Biļešu paradīzes" tīklā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!